Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Grecia subacvatica

Grecia este una din tarile cu cea mai mare zona de coasta. Din pacate scufundarile nu sunt unul din punctele de atractie ale Greciei. Acesta se datoreaza, in primul rand, reglementarilor legislative care au existat pana de curand. Datorita acestei situatii, majoritatea locatiilor sunt putin explorate.
Marea Ionica – zona Lefkada – Vasiliki – se remarca prin peisajul subacvatic. Alternanta dintre solul format din roca granitica si cea calcaroasa ofera imagini subacvatice dramatice. Sub apa poti intalni pesteri, canioane, crevase, precum si structuri monumentale cu forme ciudate.
Din punct de vedere al vietii submarine poti intani o multitudine de specii de pesti, caracatite, nudibranch, soft corals, etc. Desi varietatea si abundenta nu se poate compara cu apele tropicale, te poti bucura de ape limpezi si fara curenti. Temperatura a fost intre 17- 20 grade, cam rece pentru preferintele mele, mai ales ca am folosit un costum de 5mm si un shorty de 3mm.
Am ales sa ma scufund cu lentila wide asa ca partea de macro nu m-a interesat prea mult. Setarile folosite au fost ISO 100/ f5,6, 1/160, Inon S2000.
Un album de imagini se poate vizualiza aici sau in sectiunea Destinatii.


related post

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2018 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén