Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Despre o pasiune

Despre o pasiune

Scufundările sunt, alături de fotografie, printre relativ recentele mele pasiuni. De aici a rezultat combinația – fotografia subacvatică, ce reprezintă un prilej de a aduce la suprafață experiențe minunate ce ni le oferă Oceanul… încă.
Nu sunt un scriitor pasionat, dimpotrivă, mă consider un antitalent la acest gen de comunicare. Mi se pare puțin exhibitionist modul acesta de comunicare dar am început să scriu pornind de la o nemulțumire. Internetul este un lucru…vast, care, intr-adevar, iti ofera o multitudine de informatii daca ai timp si rabdare sa cauti.
Nemulțumirea mea a aparut in momentul in care am dorit sa aflu informatii impartiale si reale despre locurile de scufundari. Sunt multe site-uri care ofera prezentari si documentari despre majoritatea locurilor de scufundari de pe glob. Problema apare atunci cand, cu cat citesti mai mult, informatiile au tot felul de valente, de la experiente deosebite pana la urlete de disperare a celor care au avut…ghinion. Oare sa ne limitam la noroc cand pornim intr-o astfel de calatorie?
Dupa cum bine stiu toti cei pasionati de acest sport, majoritatea locatiilor de scufundari sunt la ore bune de zbor de Romania. De aici incepe “distractia” – unde mergi, cati bani cheltui si cum sa alegi locatia care sa iti ofere satisfactia cea mai mare raportat la costurile implicate.
Chiar in cele mai „instelate” locatii opiniile sunt contradictorii si este foarte greu sa iei o decizie. Desigur, asta dupa ce ai stabilit bugetul in care vrei sa te incadrezi.
Toate aceste pareri, prezentari, opinii, review-uri, etc. apartin ori unor site-uri de prezentare, care incearca sa-si vanda produsele, ori a unor persoane care, constati ulterior ca fie au fost sponsorizati de anumite companii ce au business in domeniu sau fie se asteptau sa aiba maseuza pe vasul de scufundari si inclusa in pret, eventual. Ca sa nu mai vorbesc despre cei care dupa o experienta neplacuta, recunosc ca vor trebui sa isi imbunatatesca tehnica de scufundare, pana la urmatorul safari.
As dori sa pot oferi o parere critica asupra acestor locatii, incercand sa pun la dispozitia celor impatimiti informatii relevante pentru calatoriile de acest gen.

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén