Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Review Waterproof W3 – costum umed

Waterproof – W3 – wetsuit
Grosime 3,5 mm
Utilizare – ape calde

Prima impresie
De cand am primit pachetul am ramas impresionat de modul de ambalare al costumului. Acesta vine intro cutie de carton, care este asemanatoare celor de laptop.
Costumul este destul de aratos, per total.

Plus:
– materialul este mai gros decat ma asteptam;
– pe interior materialul prezinta rizuri care limiteaza acumularea peliculei de apa;
– la maneci si in zona gleznelor materialul este dublat
– costumul se inchide la spate ceea ce usureaza imbracarea sa. Fermoarul este de buna calitate.
– in partea din fata mai exista un al doilea fermoar care iti ofera posibilitatea de reglare in zona gatului. Este folositor in momentul in care esti echipat si astepti sa ajungi in zona de scufundare. Deschizi fermoarul din fata sa poti respira mai usor.
– in zona umerilor prezinta irizatii de cauciuc care limiteaza alunecarea vestei compensatoare. Aceleasi irizatii se regasesc si in zona posterioara, evitand alunecarea de pe marginea zodiacului, spre exemplu.

Minus
– trebuie sa ai mare grija la alegerea marimilor – am incercat si L – marimea mea obisnuita – care era scurt si XL – care era prea larg. Pana la urma a trebuit sa ma masor din cap si pana in picioare(vreo 7 dimensiuni) pentru a ajunge la marimea ML/t C150!!
– materialul de dublaj de la mansete ar trebui sa fie mai siliconat, este cam permisiv cu apa;

Experienta strict personala – protectiile de cauciuc din zona genunchilor au inceput sa crape de la prima intrare de apa, apoi au inceput sa se dezlipeasca in bucati. Astfel ca dupa 10 scufundari aratau jalnic. M-am dezumflat complet.

Odata ajuns acasa le-am scris producatorilor si vanzatorului despre problema mea. Vanzatorul, din Germania a fost foarte promp si mi-a solicitat sa trimit costumul inapoi cu promisiunea ca mi-l vor schimba. Problema este ca mi-am pierdut increderea in acest model si nu prea as vrea sa reiau intreaga experienta ca sa ajung la acelasi rezultat. Ca sa nu mai vorbesc de costurile de expediere pana in Germania, ce sunt suportate de mine. Daca il mai plimb de vreo 2-3 ori, imi luam costum uscat cu banii astia!
O impresie la fel de proasta mi-au lasat Waterproof ca si companie, care nu a binevoit sa imi dea un raspuns la email si nici la mesajul offline trimis pe pagina lor de Facebook.

Verdict :
nerecomandabil

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2023 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén