Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Frog & Scorpion Fish

Unii subiecti sunt de usor de fotografiat, fiind destul de imobili. Printre acestia se numara si scorpionfish(pestele scorpion :)). Problema, cu scorpionfish cat si cu ruda sa Frogfish, este faptul ca sunt greu de depistat. Ei sunt maestri ai camumflajului si de cele mai multe ori este dificil sa ii reperezi.
frogfish1
Pentru a ii fotografia sunt cateva aspecte de care trebuie tinut cont:
fiind de marime mica, este indicat sa se foloseasca o lentila de close-up. Se poate aborda ca si portret, pentru a-i pune in valoare fata, ochii, mustetile. Este incitant multitudinea de detalii ce se poate pune in evidenta cu diferite tehnici de iluminare. Pentru a fi sigur ca vor fi cat mai multe detalii in poza, este recomandat sa folosim f8, pentru compact, f18 pentru DSRL.
Veti descoperi intreaga dantelarie a pielii acestui peste, cu uimitoare culori si atat de diferite texturi.
frogfish2
Cat despre frogfish, mai ales varianta de culoare neagra, este greu sa ii pui in evidenta din lipsa de contrast. Ar trebui sa supraexpui poza pentru a reusi sa pui in evidenta toate detaliile pestelui.
frogfish3


related post

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2018 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén