Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Lumea din adancuri – workshop de fotografie subacvatica

Din pacate nu am mai reusit sa tin pasul cu evenimentele si sa va povestesc despre Lumea din adancuri – workshopul de fotografie subacvatica de la HubPhoto. Ultimele doua saptamani au fost superaglomerate si faptul ca am fost departe de lumea virtuala(acces la tehnologie, semnal de telefon si net) nu au ajutat in a comunica destul de eficient si pe blog.

Dar sa le luam pe rand, Olympus Romania si HubPhoto au dorit sa prezinte publicului amator cateva informatii despre un gen de fotografie, ce este mai putin promovat si popular in Romania – fotografia subacvatica. Astfel am avut onoarea sa sustin acesta introducere de fotografia subacvatica si sa prezint cele doua sisteme de fotografie subacvatica de la Olympus, pe care urma sa le folosesc intr-o noua calatorie la recifurile de corali din Marea Rosie.

Pe 25 mai 2018, la sediul celor de la HubPhoto din Bucuresti am incercat sa aduc mai aproape de cei interesanti fascinanta lume a Ocenului, cu peisaje si vietuitoare uimitoare. Desi workshopul a fost programat din scurt si nu am avut timp sa il promovam cum ne-am fi dorit, a avut o audienta consistenta. Ca sa nu va povestesc de ploaia torentiala ce s-a abatut asupra noastra cu jumatate de ora inainte de inceperea evenimentului. Asa se face ca majoritatea participantilor au luat contact cu apa inca dinainte de a incepe workshopul propriu-zis.

Workshopul de fotografie subacvatica a durat trei ore si a inclus generalitati, tehnici de fotografie, tipuri de fotografie si sisteme fotografice subacvatice. Totodata participantii au putut vedea si testa o gama larga de obiective M.Zuiko si ultimele modele din gama OMD de la Olympus, OMD EM1mark2 si OMD EM5mark2.

Cum spuneam evenimentul s-a incheiat in jurul orelor 22.00 iar dimineata urmatoare la 4.00am am pornit spre Egipt, pentru un noua aventura de fotografie subacvatica la recifurile din St. John. Urma sa punem la teste sistemul de fotografie subacvatica compus din camera Olympus OMD EM1 mark2 si lentila M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm 1:1.8 FISHEYE PRO  impreuna cu carcasa subacvatica PT EP14 si blitzurile UFL3. Voi reveni cat de curand cu imagini realizate cu acest sistem.

Mai departe puteti vizualiza o galerie de imagini din cadrul workshopului de fotografie subacvatica. Multumesc inca odata organizatorilor Olympus Romania si HubPhoto, pentru acesta initiativa. Sper ca vor urma si alte evenimente dedicate Oceanului si vietii subacvatice.


 

 

Next Post

Previous Post

© 2024 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén