Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Expozitie de fotografie subacvatica: Get closer

Una din regulile fotografiei subacvatice este să fii cât mai aproape de subiect. Atunci când subiectul umple cadrul, știi că ești destul de aproape pentru o fotografie reușită. 

Deși pare a fi o regulă de bun simț, să ajungi aproape de subiectul subacvatic, poate fi destul de dificil. Majoritatea animalelor marine se bazează pe regula de autoconservare și preferă să se retragă din fața oricărei tentative de apropiere. 

Ca și fotograf subacvatic trebuie să ai cunoștințe despre animalul marin pe care dorești să-l fotografiez, despre comportamentul său, arealul și modul în care poți să interacționezi cu el.  

Expoziția de fotografie subacvatica ”Get Closer” prezintă animale marine, de la melci sau crabi de 2-3 cm lungime până la rechini sau diavoli de mare ce au dimensiuni de 5-6 metri și o greutate de 2 tone. 

Cadrele sunt macro sau portret, aducând subiectul cât mai aproape de privitor. Evidențiază detalii ce sunt greu sesizabile cu ochiul liber în natură, subliniind încă odată faptul că Natura este cel mai bun artist.

Unde? Iași, Parcul Copou, simezele galeriei La Gard.

Cand? 09-29 august 2021, plimbarea libera!

fotografie subacvatica
fotografie subacvatica
fotografie subacvatica

Next Post

© 2021 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén