Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica – Rechinii din Filipine 2017

Și anul acesta voi participa la proiecte de fotografie subacvatica ale www.wepa.ro.
Continuam actiunile noastre de identificare a exemplarelor de rechini din specii amenintate, de acestă data rechinii din Filipine, in zona insulei Cebu.

Subiecții proiectului nostru de fotografie subacvatică sunt două specii de rechin:
Rechinul Balenă și Rechinul Vulpe:
Rechinul balenă – Rhincodon typus este cel mai mare pește existent, având dimensiuni de peste 10 metri lungime și cântărind peste 20 tone. Rechinul balenă se hrănește cu plancton, filtrând apa cu gura sa mare și are un desen unic de puncte și dungi care servesc ca și amprentă, ce permite cercetătorilor identificarea individuală a animalului.

Rechinul vulpe – Alopias vulpinus este rezident în zona insulei Malapascua și este unul dintre cei mai sfioși rechini. Totodată își petrece cea mai mare parte a timpului la adâncimi mari, sub 50-100m, atfel încât este destul de dificil de fotografiat. În acestă zonă există stații de curățare, unde rechinul vine pentru a-și debarasa corpul de paraziți, locuri unde există șanse bune pentru a-l întâlni și fotografia.
Mai multe detalii despre proiectul nostru de fotografie subacvatica puteți citi în pagina Proiecte a www.wepa.ro.
Voi reveni cu detalii despre echipamentul de fotografie subacvatica necesar pentru astfel de subiecti.


related post

Next Post

Previous Post

© 2018 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén