Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Blue Dolphin of Malta International – Competiție de fotografie subacvatică

Blue Dolphin of Malta International Underwater Photography Competition 2018

Vă prezint o competiție de fotografie subacvatică ce va avea loc în Malta, în luna Octombrie 2018. Este o competiție anuală ce este organizată de Federation of Underwater Activities Malta și se va desfăsura pe insula Gozo. 

Evenimentul are loc între 18-21 Octombrie 2018 și este susținut de Ministerul pentru Gozo. 

Competiția de fotografie subacvatică cuprinde 2 zile de scufundări în cadrul cărora se vor realiza fotografiile ce vor fi înscrise în competiție. Există trei teme de concurs: 

Ambient/ Wideangle

Macro Fish

Macro Non-Fish

Deasemenea sunt 2 categorii de concurenți, în funcție de nivelul echipamentelor de fotografie subacvatică : camere basic si camere Dsrl. Astfel concurenții vor concura cu în aceleași categorii de echipament. 

Pentru detalii privind costurile,taxele de înscriere și premii puteți accesa linkul: http://www.bluedolphinofmalta.org.mt

Taxa de înscriere este de doar 30 de eur. 

Data limita de înscriere este 30 septembrie 2018. 

Mai multe detalii puteți găsi accesând linkul: https://www.facebook.com/events/1541593439293002/

Cei interesați în a participa la competiția de fotografie subacvatică mă pot contacta în privat. Se poate participa atât ca fotograf cît și ca model subacvatic.

 


related post

Next Post

Previous Post

© 2019 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén