Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Contactul vizual

Contactul vizual este modul prin care putem sa ne conectam cu oameni sau cu animale prin intermediul ochilor. Realizand un contact vizual intre privitor si ochii animalelor fotografiate, implici privitorul in povestea fotografiei. Contactul vizual este una din regulile compozitiei in fotografiei. 

Giant Moray eel
Dar cum se aplica aceste lucruri in fotografia subacvatica? 

Este de dorit ca animalul sa se uite la tine pentru a realiza contactul vizual. Numai ca in fotografia subacvatica acest lucru este dificil. Din lipsa timpului sau mai bine zis din cauza rezervei limitate de aer. 

Forster s Hawkfish

Am creat o serie de fotografii close-ul in care am incercat sa dezvalui culori vibrante si detalii ce nu se vad, de obicei, cu ochiul liber. Atat la suprafata dar mai ales sub apa. 

Am incercat sa va aduc in atentie culori, texturi, patternuri care sunt greu de observat in mediul natural. Ele exista totusi, trebuie doar aduse la suprafata. Si trebuie sa aveti un contact vizual cu fotografiile de mai jos.

Blue Spotted Ray

Mai multe despre tehnici de fotografie subacvatica puteti citi aici:https://fishtale.ro/2022/03/09/maincolor/

Mai multe fotografii subacvatice puteti viziona aici: https://fishtale.ro/portofoliu/

Blue Spotted Ray
Forster s Hawkfish
Rusty Parrotfish
Lizardfish
Forster s Hawkfish
Lionfish
Striped Butterflyfish
Sabre Squirrelfish
Bigeye Emperor
Cardinal Bigeye
Tuna
Goatfish
One Spot Snapper

Next Post

Previous Post

© 2023 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén