Fishtale - tehnici de fotografie subacvatica

Fotografie subacvatica si scufundari. Review-uri echipament de scufundari, destinatii de scufundari, echipament fotografie subacvatica

Fotografia la epave

Fotografia la epave este una din specialitatile fotografiei subacvatice ce ne permite sa aducem la suprafata frumusetile captivante ale unor nave sau aeronave scufundate. Unele dintre epave sunt pline de semnificatii istorice, altele sunt doar consecinta neglijentei umane. Dar odata scufundate, indiferent de cauza, ele devin, in scurt timp, recifuri artificiale, fiind preluate si integrate de catre lumea subacvatica. 

fotografie subacvatica la epave

Ideea de a ma scufunda la epava unei ambarcatiuni de liveaboard, nu mi s-a parut a fi promitatoare, din punctul de vedere al fotografului subacvatic. Totusi, faptul ca era ultima scufundare din zi iar lumina apusului era deosebit de calda, au fost decidentii in a ma alatura grupului. 

Primele minute au fost dedicate studierii unghiurilor de abord, modul in care pica lumina si ce mai este interesant prin imprejurimile epavei. Oricum restul grupului pusese stapanire pe epava, cu multe bule de aer si ceva nisip ridicat de pe fund. 

fotografie subacvatica la epave

Am asteptat rabdator si consumand cu grija din butelia de aer ca lumea sa se plictiseasca de epava. Am ramas in urma grupului, cu buddy-ul meu, si am inceput sa fotografiez. Norocul meu a fost ca am avut toata epava doar pentru mine(+buddy). Astfel am incercat sa dau o noua viziune asupra unei epave banale, in aparenta. 

fotografie epave

Fotografia subacvatică cu epave permite scafandrilor să captureze imagini uimitoare care păstrează istoria și alura acestor structuri scufundate. Cu echipamentul, tehnicile potrivite și un respect profund pentru mediul subacvatic, se pot crea imagini captivante a epavelor vaselor de odinioara. 

Despre fotografia la epave mai puteti citi aici:https://fishtale.ro/2018/11/01/fotografia-la-epave-malta-p31/

Mai multe imagini cu fotografii subacvatice puteti vizualiza aici:https://www.facebook.com/Fishtale.ro

fotografie epave
fotografie subacvatica la epave
fishtale.ro
fotografie subacvatica la epave
fishtale.ro
fotografie subacvatica la epave

Next Post

Previous Post

© 2024 Fishtale – tehnici de fotografie subacvatica

Theme by Anders Norén